La Residència

IMG-20160625-WA0001A la residència canina MONTEFERRARI volem que el teu gos se senti com a casa, per això posem al seu servei unes instal·lacions còmodes i adequades, situades a l’altiplà del Moianès, en un entorn de natura i calma.

Un petit hotel familiar, amb poques places, on els nostres amics gaudiran d’un tracte proper i individualitzat, avalat per una experiència de 30 anys cuidant i educant gossos.

Caminades diàries que relaxen al gos i afavoreixen el seu benestar emocional, alhora que reforcen el seu vincle amb nosaltres.

Podeu portar el seu llit de casa i la seva joguina preferida, i trucar-nos amb total llibertat per preguntar com s’ho està passant.

Fem dos àpats diaris amb menjar de gamma alta. El menjar està inclòs en el preu. Si el vostre gos pren un menjar especial, li donarem el que ens porteu, sense que això representi una variació en la tarifa.

Si el vostre gos està seguint un tractament veterinari no volem que l’interrompeu, per això donarem la medicació que ens porteu sense cobrar cap suplement per fer-ho. El mes important és la seva salut! Estem molt pendents de l’estat d’ànim i de la salut dels nostres hostes, contactant amb el seu veterinari davant qualsevol anomalia, o el nostre servei veterinari 24 hores.

Concerteu una visita si voleu venir a conèixer-nos
Residència canina barcelona